Gå til hovedindhold
Perspektiv
Dagtilbud
Børn og unge

Nyt Styringsværktøj til dagtilbudsområdet baseret på auladata

KL har i samarbejde med en række kommuner udviklet databaserede styringsværktøjer til dagtilbudsområdet baseret på Auladata, der er tilgængeligt med FLIS

29. maj 2024

Indhold

    Værktøjerne kan blandt andet anvendes til at følge udviklinger på institutionsniveau, vagtplanlægning og benchmarking på tværs af institutioner. 

    Dataene fra Aula giver eksempelvis den enkelte kommune mulighed for at følge udviklinger helt ned på det enkelte barn i anonymiseret form og den enkelte institution på timeniveau i kommunen.

    Hvis du allerede nu vil begynde at udforske de mange muligheder, så kan du teste værktøjet med fiktive data herunder. Her kan du eksempelvis se data for antallet af timer, som hvert barn tilbringer i institutionen, børnenes brugsgrad af institutionerne, og antallet af børn i institutionen på forskellige tidspunkter.

    Derudover afholder KL et webinar om værktøjet den 20. august kl. 10, hvor vi præsenterer værktøjets muligheder.

    Tilmeld dig webinar

    Der også mulighed for at få bistand til at opsætte et værktøj i jeres kommune. Det er vigtigt at bemærke, at man kun har adgang til sin egen kommunes data, og værktøjet kræver, at man har adgang til FLIS-data i kommunen.

    Hvis I vil høre mere om disse muligheder, så kontakt os. Se kontaktinformation nedenfor.

    Der er både mulighed for at få opsat en version svarende til eksemplet nedenfor, eller dialog om mulighederne ud fra kommunens specifikke behov og system-setup.

    Sidst opdateret: 30. maj 2024

    Kontakt

    Konsulent

    Niklas Jespersen

    Økonomisk Sekretariat

    Telefon: +45 3370 3348

    E-mail: nije@kl.dk