Gå til hovedindhold
Nyhed
Sundhed
Ældre

Tilmeld dig netværksdag om 72 timers behandlingsansvar den 30. august 2024

KL inviterer til en opfølgende netværksdag om 72 timers behandlingsansvar efter hospitalsbehandling for at understøtte kommunernes arbejde med den fortsatte implementering og forankring af ordningen lokalt og i den daglige opgaveløsning.

27. jun. 2024

Indhold

    Netværksdag

    Ordning om 72 timers behandlingsansvar efter hospitalsbehandling er nu implementeret i alle landets kommuner. De sidste kommuner kom med i ordningen ved udgangen af 2023. Ordningen er udbredt nationalt som led i den politiske aftale om akutpakken fra februar 2023.
    På denne opfølgende netværksdag zoomer vi ind på ordningen i daglig drift nu hvor alle kommuner har fået de første erfaringer med de nye arbejdsgange og formålet med temadagen er at give deltagerne viden, inspiration og redskaber til at forankre og få optimalt udbytte af 72 timers behandlingsansvar i kommunerne.

    På temadagen vil du få:

    • Viden om, hvordan 72 timers behandlingsansvar fungerer i praksis, hvilke fordele ordningen kan give og hvilke krav ordningen stiller til kommunerne i det tværgående samarbejde.
    • Inspiration til, hvordan I arbejder med implementering og vedvarende understøttelse i jeres organisation, herunder redskaber til systematisk kommunikation og formidling til medarbejdere.
    • Overblik over digitale løsninger og data, der understøtter det tværsektorielle samarbejde om 72 timers behandlingsansvar og det fælles arbejde med at skabe sammenhæng og patientsikkerhed i borgernes behandlingsforløb.

    Målgruppen for temadagen er kommunale ledere, fagpersoner og udviklingskonsulenter, der arbejder med 72 timers behandlingsansvar efter hospitalsbehandling i den daglige drift. Det kan fx være ledere og sundhedsfaglige medarbejdere på midlertidige pladser, plejehjem og i hjemmesygeplejen, eller udviklingskonsulenter i kommuner eller på hospitaler, der arbejder med implementering og koordinering af tværsektorielle løsninger. Det anbefales, at flere deltager fra samme organisation med henblik på at styrke det tværfaglige arbejde i den enkelte kommune.

    Tid, sted og tilmelding

    Netværksdagen holdes på Comwell H. C. Andersen i Odense fredag den 30. august 2024. Programmet løber fra klokken 10.00-15.00 med mulighed for let morgenmad fra kl. 09.30. Endeligt program udsendes efter sommerferien.

    Pris

    Prisen for deltagelse inkl. forplejning per person er 995 kr. ekskl. moms. Tilmelding skal ske senest den 16. august. Der er plads til cirka. 100 personer og pladser tildeles efter ’først til mølle”. Endeligt program sendes ud til deltagerne senest en uge før afholdelse. Vi gør opmærksom på at tilmeldingen er bindende og ikke vil blive refunderet.

    Tilmeld dig via linket herunder:

    Tilmeld dig netværksdagen 

    Kontakt

    Specialkonsulent

    Nanna Hilm

    Sundhed & Ældre

    Telefon: +45 3370 3318

    E-mail: nahi@kl.dk

    Konsulent

    Mia Hansen Mandau

    Sundhed & Ældre

    Telefon: +45 3370 3315

    E-mail: mhma@kl.dk