Gå til hovedindhold
Nyhed
Konferencer
Sundhed

Hvordan kan vi styrke fagligheden i de faste teams – deltag på KL’s Ældre- og Sundhedskonference den 10. oktober og få mere viden med hjem

Den 10. oktober 2024 samles fagfolk og beslutningstagere til KL’s Ældre- og Sundhedskonference for at dykke ned i fremtidens ældrepleje. Med fokus på de store forandringer, der skal løfte kvaliteten af plejen, byder konferencen på en inspirerende session om helhedspleje. Her undersøger vi, hvordan et tættere samarbejde mellem faggrupper kan sikre, at vores ældre borgere modtager en mere sammenhængende, målrettet og personlig pleje.

12. sep. 2024

Indhold

    Helhedspleje er en af hjørnestenene i den nye ældrereform, som blev vedtaget i foråret. Den nye tilgang kræver tæt samarbejde på tværs af faggrupper for at imødekomme borgernes fysiske, psykiske og sociale behov. Mange social- og sundhedsmedarbejdere yder allerede en stor indsats på dette område, men hvad kræver det af kommunerne at implementere helhedspleje?

    På konferencen præsenterer vi et konkret værktøj udviklet af Fremfærd Sundhed og Ældre projektet gennem projektet ’Grundlæggende pleje i praksis.’ Dette værktøj har vist, hvordan tværfagligt samarbejde kan løfte kvaliteten af den pleje, som ældre borgere modtager. Sessionen, som KL og Sønderborg Kommune står bag, vil give dig indsigt i, hvordan redskabet kan bruges til at styrke dialogen og implementeringen af helhedspleje i den kommunale praksis.

    Deltag og få konkrete værktøjer                                        

    Som deltager får du indblik i de faglige aspekter, der understøtter en vellykket implementering af helhedspleje, og hvordan kommunerne kan sikre et effektivt samarbejde på tværs af faggrupper. Vi zoomer ind på praksisnære eksempler og erfaringer, som kan anvendes i din egen kommune for at skabe bedre sammenhæng i pleje- og omsorgsforløbene. 

    Tilmeld dig nu!

    Sikre dig en plads på KL’s Ældre- og Sundhedskonference 2024, og vær med til at forme fremtidens ældrepleje. Læs mere og tilmeld dig her:

    Kontakt

    Specialkonsulent

    Christina Bendix

    Sundhed & Ældre

    Telefon: +45 3370 3779

    E-mail: chbe@kl.dk

    Specialkonsulent

    Heidi Hesselberg Lauritzen

    Sundhed & Ældre

    Telefon: +45 3370 3068

    E-mail: hehl@kl.dk

    Konsulent

    Nynne Agergaard Hansen

    Sundhed & Ældre

    Telefon: +45 3370 3132

    E-mail: nyah@kl.dk