Gå til hovedindhold
Nyhed
Social
Kursus

Nyt initiativ fra Fremfærd Særlige Behov: Kursus om domfældte med udviklingshandicap skal forebygge svære og dyre forløb

Fremfærd Særlige Behov udbyder i 2024 et kursus, der skal styrke kompetencerne til at forebygge ny kriminalitet og skabe bedre trivsel hos borgere med udviklingshandicap.

28. maj 2024

Indhold

    På kurset, som udbydes til kommunale medarbejdere på voksensocialområdet, vil deltagerne blive undervist i metoder, viden og arbejdsgange, der kan forbedre den kriminalpræventive indsats og forudsætningerne for det tværprofessionelle samarbejde om domfældte borgere med udviklingshandicap. 

    Målgruppen for kurset

    Kurset er relevant for sagsbehandlere i myndighedsfunktioner og bostøtte- og botilbudsmedarbejdere, som samarbejder med borgere med udviklingshandicap og dom. 

    Kursusindhold

    På kurset vil deltagerne få undervisning i konkrete redskaber til at inddrage borgeren i den kriminalpræventive indsats, lære hvordan den enkelte kan arbejde trivselsfremmende med LA2u for at forebygge ny kriminalitet, lære om (sam)arbejdet med og om kriminalpræventive mål med meget mere. 

    Tilmelding

    For tilmelding og yderligere information om kurset se linket nedenfor:

    Tilmelding og mere information om kurset

    Kontakt

    Chefkonsulent

    Tina Levysohn

    Beskæftigelse, Integration & Socialpolitik

    Telefon: +45 3370 3562

    E-mail: tle@kl.dk