Gå til hovedindhold

Økonomi og styring

21 resultater

Adgang til dagligt opdaterede data om antal fordrevne fra Ukraine

27. jun. 2024
Nyhed
FLIS
Ukraine

FLIS er blevet opdateret med nye muligheder for at følge udviklingen i antal fordrevne fra Ukraine. Kommunerne kan bruge data til at følge udvikling i antal ind- og udrejste. Der er lavet en standardrapport, som den enkelte kommune kan downloade og opdatere løbede med nye data.

Webinar om Kend din Kommune værktøjer

19. jun. 2024
Nyhed
Økonomi

KL har udviklet to databaserede værktøjer til at understøtte kommunens lokale dialog om budgetlægning og økonomisk råderum. Hør mere om de to værktøjer på webinar d. 24. juni

Orienteringsmøder ifm. økonomiaftalen

07. maj 2024
Nyhed
Økonomi

Forhandlingerne om økonomiaftalen for 2025 er i fuld gang. Umiddelbart efter afslutningen på forhandlingerne afholder KL 5 orienteringsmøder om en eventuel økonomiaftale.

Nyt webinar: Digital transformation på socialområdet

02. apr. 2024
Nyhed
Forvaltning og ledelse
Økonomi

Du kan nu tilmelde dig et webinar om kommunernes arbejde med afbureaukratisering og digital transformation på socialområdet, der finder sted fredag d. 5. april 2024 kl. 09.30 – 10.30.

KL inviterer til netværks- og temadag i afbureaukratiseringens tegn

21. mar. 2024
Økonomi
Forvaltning og ledelse
Nyhed

I kombination med webinarrækken åbner KL-huset d. 8 april 2024 dørene til en netværks- og temadag i afbureaukratiseringens tegn. Temadagen har til formål at give deltagerne den nyeste viden, konkret inspiration fra andre kommuner og videnspersoner samt ledelsesværktøjer til at styre processer forbundet med regelforenkling og afbureaukratisering.

Webinar om muligheder i FLIS med Kend din Kommune data

15. dec. 2023
Nyhed
Økonomi

Få inspiration til hvordan FLIS giver mulighed for at arbejde videre med data og nøgletal fra Kend din Kommune.