Gå til hovedindhold
Nyhed
Kommunikation
Konferencer

Krisekommunikation på årets Kommunikationsdøgn

Hvordan navigerer man i stormvejr, når medierne sætter fokus på kritiske sager rettet mod kommunen? Det stiller vi skarpt på i en session på årets Kommunikationsdøgn, når vi inviterer to eksperter på scenen, der vil dele deres erfaringer med krisekommunikation i kommunen.

12. sep. 2024

Indhold

    Det bliver to erfarne kommunikatører, der præsenterer hvert sit synspunkt på krisekommunikation.

    Winni Johansen, professor i krisekommunikation ved Aarhus Universitet, og Katrine Munch Bechgaard, kommunikationschef i Socialforvaltningen i Københavns Kommune, giver dig et indgående indblik i de udfordringer og strategier, der er forbundet med kommunal krisekommunikation.

    Med udgangspunkt i en sag fra et botilbud i Københavns Kommune, som Katrine Munch Bechgaard håndterede, diskuterer vi i denne session udfordringen i at nuancere det mediebillede, der ofte bliver skabt, når tavshedspligt og ulige vægtforhold mellem massemedier og egne kanaler begrænser mulighederne. 

    Winni Johansen belyser med sine mange års erfaring og forskning i krisekommunikation, hvordan kommunikationskriser har udviklet sig gennem tiden, og hvilke strategier man som kommunal kommunikatør kan anvende for at sikre en mere retvisende fremstilling og få indflydelse på omgivelsernes opfattelse af en krise.

    Denne session er et must for alle, der arbejder med kommunikation i den offentlige sektor, og som ønsker at styrke deres evne til at håndtere krisesituationer effektivt.

    Om Kommunikationsdøgn

    Kom med til årets kommunikationsevent, hvor det er kommunen, der er i fokus. 

    I år mødes vi i Odense, onsdag den 27.- torsdag den 28. november, hvor vi bruger 24 timer sammen. Hvert år mødes ca. 350 kommunale kommunikatører fra hele landet for at få ny viden, sparre med ligesindede, debattere, netværke og kalibrere kommunikationsværktøjet.

    I løbet af 24 timer har du mulighed for at vælge imellem 16 forskellige oplæg, med eksperter både fra kommuneverden og fra organisationer og virksomheder, der kender kommunerne udefra.

    Kontakt

    Specialkonsulent og Teamleder

    Stine Mandrup Lund

    Kommunikation

    Telefon: +45 3370 3661

    E-mail: stml@kl.dk