Gå til hovedindhold
Nyhed
Kommunikation
Arrangement

Gå ikke glip af Kommunikationsdøgn 2024

Nu åbner tilmeldingerne til dette års kommunikationsdøgn og du kan komme med til årets kommunikationsevent, hvor det er kommunen, der er i fokus.

18. jun. 2024

Indhold

    I år mødes vi i Odense, onsdag den 27. – torsdag den 28. november, hvor vi bruger 24 timer sammen.

    Hvert år mødes ca. 350 kommunale kommunikatører fra hele landet for at få ny viden, sparre med ligesindede, debattere, netværke og kalibrere kommunikationsværktøjet.

    I løbet af 24 timer har du mulighed for at vælge imellem 16 forskellige oplæg, med eksperter både fra kommuneverden og fra organisationer og virksomheder, der kender kommunerne udefra. 

    Klima, AI og kommunalvalg i samme program

    I år kommer vi omkring et væld af temaer, som medier, bosætning, kampagner og markedsføring, hjemmesider og SEO-optimering, borgerinddragelse, inkluderende kommunikation, miljø og bæredygtighedskommunikation, kommunikationsmåling, AI og de store sprogmodeller, strategisk kommunikation, sociale medier, employee advocacy og ikke mindst kommunalvalget i 2025. 

    Programmet opdateres løbende, og som tilmeldt får du besked som én af de første, når der kommer nye oplægsholdere til. Det giver dig også mulighed for at vælge imellem de forskellige sessioner og mini-masterclasses i takt med at programmet udfoldes.

    Tilmelding, program og booking af hotel

    Kontakt

    Specialkonsulent og Teamleder

    Stine Mandrup Lund

    Kommunikation

    Telefon: +45 3370 3661

    E-mail: stml@kl.dk