Gå til hovedindhold
Nyhed
Kommunikation
Arrangement

Bliv udstiller på Kommunikationsdøgn 2024

Nu er der igen mulighed for at blive udstiller og netværke med kommunale kommunikationsmedarbejdere fra hele landet, når KL den 27.-28 november byder velkommen til Kommunikationsdøgn 2024 i Odense.

24. maj 2024

Indhold

    Mød kommunale kommunikationsmedarbejdere fra hele landet 

    Kommunikationsdøgn samler hvert år omkring 350 kommunale kommunikatører i 24 timer. Med en stand på Kommunikationsdøgn får I derfor mulighed for at udvide jeres kundenetværk. Der er mulighed for at netværke med en bred vifte af kommunale kommunikatører, hvor I kan præsentere jeres produkter og ydelser for deltagerne. I kan også give demonstrationer, lynrådgivning, lave konkurrencer m.m. og dermed få direkte kundekontakt. 

    Kommunikationsdøgn er den eneste konference for alle, der arbejder med kommunikation i kommunerne. I får derfor en unik mulighed for at komme i kontakt med både kommunikationschefer, pressekonsulenter, digitaliseringsmedarbejdere, kommunikationskonsulenter, webkonsulenter, SoMe-redaktører, kommunikationsrådgivere og mange flere. Kommunikationsdøgn giver jer derfor mulighed for at præsentere jeres virksomhed og materiale, som kommunikatørerne derefter kan tage med hjem til de 98 kommuner.

    Jeres rolle på konferencen 

    Kommunikationsdøgnets stande er placeret centralt på konferencen, så I har mulighed for at få så mange besøgende som muligt. I stand-lokalet er der også opsat forplejning til konferencens deltagere, hvilket betyder at de kommer forbi jer, hver gang der afholdes pause. Derudover giver vi jer flere muligheder for at gøre deltagerne opmærksomme på jeres virksomhed og stand både før og under konferencen, så de kan opsøge jer undervejs. 

    Praktisk information 

    Vi har i alt plads til 16 stande på dette års Kommunikationsdøgn. I vælger selv den ønskede stand, dog handler det om at være hurtig, da pladserne sælges efter først til mølle-princippet.

    Har du spørgsmål til konferencen, kan du skrive til os på jaec@komponent.dk 

    Kontakt

    Specialkonsulent og Teamleder

    Stine Mandrup Lund

    Kommunikation

    Telefon: +45 3370 3661

    E-mail: stml@kl.dk