Gå til hovedindhold

Nyheder - Integration 2024

Inspiration til implementering af arbejdspligt

10. jun. 2024
Nyhed
Beskæftigelse
Integration

I forbindelse med regeringens indførelse af arbejdspligt har KL samlet et inspirationskatalog med gode eksempler på, hvordan kommunerne allerede nu arbejder beskæftigelsesrettet med den berørte målgruppe. Formålet er at inspirere kommunerne og bidrage til en bedst mulig implementering af arbejdspligten.

Tilmeld dig den nye sæson af KL's vidensnetværk for danskuddannelse

18. jun. 2024
Nyhed
Integration

Der er nu åbnet for tilmelding til den nye sæson af KL’s vidensnetværk for danskuddannelse. Netværket er for kommunale ledere og nøglemedarbejdere, som dels ønsker at holde sig opdateret på aktuelle dagsordener og nyt om lovgivning, forskning og praksis og dels ønsker at være en del af et forum, hvor man fortroligt kan sparre med kollegaer fra andre kommuner/kommunale sprogcentre.

Integrationstræf 24: Sæt kryds i kalenderen den 18. november!

19. jun. 2024
Nyhed
Beskæftigelse
Integration

Nysgerrig på, hvilken indflydelse den kommende arbejdspligt kommer til at have på beskæftigelses- og integrationsområdet? Så kom med den 18. november, når KL og SIRI inviterer til Integrationstræf 24 på Nyborg Strand.

Farveblyanter i forskellige farver

KL inviterer til temadage om arbejdspligt

24. jun. 2024
Nyhed
Integration
Beskæftigelse

Den 6. og 19. september afholder KL temadage om arbejdspligten i henholdsvis København og Aarhus. Her kan du blive klogere på lovgivningen om arbejdspligt, og hvordan den kan kobles med den kommunale praksis.