Gå til hovedindhold
Nyhed
Digitalisering og teknologi

Digitaliseringsmessens guidede ture går som varmt brød - få en af de sidste ledige pladser

Der er nu fuldt booket på 16 ud af de 21 guidede tematiske ture. Hvis du er hurtig, kan du stadig nå at komme på en grøn rute med klimateknologi i praksis eller en læringsrute med digitale løsninger til undervisning og dagtilbud.

19. sep. 2024
En gruppe mennesker følger en guidet tur rundt til leverandører på Digitaliseringsmessen 2023.

Indhold

    På Digitaliseringsmessen 2024 d. 25. september i Odense, har du mulighed for at lade KL guide dig igennem messens mange leverandører. Der bliver afholdt 21 guidede ture fordelt under 10 forskellige temaer. På en guidet tur besøger man 5-6 leverandører, der under ét fælles tema præsenterer de deres produkt eller service. En guidet tur tager mellem 45-50 minutter. 

    Der er nu fuldt booket på 17 ud af de 21 guidede ture. Du kan stadig lige nå at sikre dig en plads på en grøn rute med klimateknologi i praksis eller en læringsrute med digitale løsninger til undervisning og dagtilbud.

    Du tilmelder dig de guidede ture, når du tilmelder dig Digitaliseringsmessen. Hvis du allerede har sikret dig din billet til messen, kan du booke guidede ture ved at opdatere din tilmelding. Tilmeldte deltagere har fået en mail med information og link. 

    Se guidede ture med ledige pladser:

    2A Det’ for børn – og voksne kl. 11.30-12.15
    2B Det’ for børn – og voksne kl. 14.20-15.05

    Digitale løsninger og nye teknologier er nu en fast del af hverdagen i skoler og dagtilbud. De bliver brugt til at understøtte det didaktiske og pædagogiske i mødet med børnene og kontakten til forældrene og til at håndtere administrative opgaver. Info- og selvbetjeningsskærme er vigtige kommunikationsplatforme til børn, forældre og medarbejdere, mens andre teknologier er redskaber i undervisning og dagtilbud. På turen vil du se løsninger, få inspiration og et indblik i, hvad teknologierne kræver. 

    På turene kan du møde COMM2IG, Best-AC, Matchware, IST, Itslearning. 

    3A Den grønne rute – klimateknologi i praksis kl. 11.45-12.30
    3B Den grønne rute – klimateknologi i praksis kl. 14.30-15.15

    Konsekvenserne af klimaforandringerne fylder allerede meget i kommunerne. Det handler både om klimasikring og om nye løsninger, der skal nedbringe CO2-udledningen. På denne guidede tur får du indblik i, hvordan man kan arbejde med grønne it-anskaffelser samt opleve forskellige klimateknologier som kan bidrage til at kommunerne kan komme i mål med deres ambitioner i klimaplanerne. 

    På turene kan du møde COMM2IG, Conscia Danmark, Droids Agency, EG, iLOQ, KITA, KOMBIT, Mileage Book, Nordic IoT Centre og SKI.

    Se programmet til Digitaliseringsmessen 2024

    På Digitaliseringsmessen er der oplæg og debatter på syv scener, så kan du kan vælge og vrage efter interesse - fra AI og innovation til læringsteknologi og fremtidens borgerservice i praksis:

    Sidst opdateret: 23. september 2024

    Kontakt

    Konsulent

    Anna Høxbro Bak

    Digitalisering & Teknologi

    Telefon: +45 3370 3213

    E-mail: anhb@kl.dk