Gå til hovedindhold

Nyheder Digitalisering og teknologi 2023

Med computerspil går den grønne omstilling som en leg

20. dec. 2023
Nyhed
Digitalisering og teknologi

Klimadagsordenen skal tages alvorligt, og det kræver, at vi ændrer vores adfærd. Måske kunne computerspil blive et vigtigt redskab til, at vi drejer vores adfærd i en mere grøn retning? Det spørgsmål er udgangspunktet for projekt "Game For Green", der støttes af Innovationsfonden. Ph.d.-studerende Caroline Kure fra RUC vil på Kommunernes It-projektlederkonference den 26. februar 2024 fortælle om, hvordan hun i en hovedstadskommune arbejder med computerdrevet adfærdsdesign.

Kursus om Datakonsulentens værktøjskasse

11. dec. 2023
Nyhed
Digitalisering og teknologi
Økonomi

Lær hvordan du lykkes med effektivt at omsætte data til beslutningsgrundlag, der styrker forretningen. Fokus er ikke teknisk i forhold til at kode, men at lære at kommunikere data: Lær din ledelse at tale data. Udviklingen går stærkt i disse år, når det handler om håndtering af data, nye analysemetoder og øgede forventninger til, hvad data kan gøre for organisationen.

KLE Abonnementsbrev November 2023

06. dec. 2023
Digitalisering og teknologi

De væsentligste ændringer i november udgaven.

Blåt brev

Den gode forhandling

01. dec. 2023
Nyhed
Jura
Arbejdsgiver

Mange anser forhandling for at være en hård og ubehagelig kommunikationsdisciplin, men sådan behøver det ikke at være. Hver gang der skal samarbejdes om en hensigtsmæssig løsning, hvor parternes interesser er forskellige, er der tale om en forhandling, og vi bruger det hele tiden med større eller mindre succes.

Kommunal arbejdsgangsoptimering med Gitte Svendsen

20. nov. 2023
Digitalisering og teknologi

Ledet af arbejdsgangseksperten Gitte Svendsen, tilbyder Kommunernes arbejdsgangsuddannelse en unik mulighed for kommunalt ansatte til at effektivisere deres arbejdsmetoder. Med en blanding af teori og praksis fokuserer uddannelsen på at styrke deltagernes evner til at optimere deres arbejdsgange. Hør Gittes ord på, hvad uddannelsen tilbyder.

Sådan leder du arbejdet med jeres kerneopgave og skaber trivsel

07. nov. 2023
Digitalisering og teknologi
Nyhed

Er du stadig skarp på at lede arbejdet med kerneopgaven i din del af organisationen? Eller er fokus på kerneopgaven med tiden blevet lidt sløret? Og vil du skabe en kobling mellem digitalisering og kerneopgaven? I så fald er du ikke den eneste kommunale leder, der har det sådan, siger forfatter og ledelseskonsulent Anders Seneca. Han fortæller her, hvad du kan gøre ved det, og hvordan du samtidig får dine medarbejdere til at trives bedre.