Gå til hovedindhold

Digitalisering og Teknologi

89 resultater

Grøn it i den offentlige sektor

27. jun. 2024
Nyhed
Digitalisering og teknologi

Fra fællesoffentlig digitaliseringsstrategi til digital klimahandling

KL efter Chromebook-sagen: Regeringen må på banen nu

26. jun. 2024
Nyhed
Digitalisering og teknologi
Børn og unge

Kommunerne efterlever nu Datatilsynets påbud til de 52 kommuner i den såkaldte Chromebook-sag. Men selvom der er fundet en løsning i Chromebook-sagen, er der fortsat brug for, at regeringen får set på en forsvarlig, ansvarlig og tidssvarende lovgivning på tværs af velfærdsområderne.

Få et sneak peek på programmet til Digitaliseringsmessen 2024

26. jun. 2024
Nyhed
Digitalisering og teknologi
Arrangement

Kom med til Danmarks vigtigste messe for offentlige digitalisering og få sidste nyt og alt det bedste fra leverandører, kommuner og KL. Vi kan nu løfte sløret for programmet på de første af messens syv scener.

Åbningsdebatten på Digitaliseringsmessen 2023

Kursus om Datakonsulentens værktøjskasse

24. jun. 2024
Nyhed
Digitalisering og teknologi
Økonomi

Lær hvordan du lykkes med effektivt at omsætte data til beslutningsgrundlag, der styrker forretningen. Fokus er ikke teknisk i forhold til at kode, men at lære at kommunikere data: Lær din ledelse at tale data. Udviklingen går stærkt i disse år, når det handler om håndtering af data, nye analysemetoder og øgede forventninger til, hvad data kan gøre for organisationen.

Borgerservice på tur: Mobil service hjælper borgere, der bor langt fra rådhuset

18. jun. 2024
Nyhed
Digitalisering og teknologi

I Svendborg har Borgerservice en varevogn, der kører rundt i den geografisk store kommune og udøver borgerservice. I bilen kan man få næsten præcis samme hjælp, som man kan få i almindelig borgservice – bare tættere på hjemmet og uden tidsbestilling.

Softwarerobotter sender velkomstbreve til nye tilflyttere

13. jun. 2024
Digitalisering og teknologi
Nyhed

I Roskilde Kommune er det en softwarerobot, der sender velkomstbreve til nytilflyttede borgere. Robotten sender brevene med det samme, så borgerne får en hurtig service. Potentialet for at bruge automatiseringsteknologi til administrative opgaver er stort, og softwareløsninger bidrager til at give mere effektiv service i kommuner over hele landet.