Gå til hovedindhold
Nyhed
Børn og unge
Dagtilbud

Webinar om pædagogfaglig ledelse i dagtilbud

Hvordan kan pædagogfaglig ledelse i dagtilbud fremmes og styrkes? Dette spørgsmål vil være fokuspunktet, når KL og BUPL inviterer til webinar om pædagogfaglig ledelse tirsdag den 10. september 2024 kl. 14.30-16.00.

05. aug. 2024

Indhold

    Webinar om pædagogfaglig ledelse

    BUPL og KL har arbejdet på et projekt, der sætter fokus på, hvordan vi kan fremme og styrke pædagogfaglig ledelse i dagtilbud. Projektet har både afdækket eksisterende viden og fulgt en række dagtilbuds arbejde i fire forskellige kommuner. Formålet har været at bidrage med indsigt i, hvordan man lokalt kan prioritere og praktisere pædagogfaglig ledelse, og hvordan vi bedst muligt skaber rammerne for, at pædagogfaglige ledere kan udøve faglig ledelse af høj kvalitet.

    På webinaret vil EVA (Danmarks Evalueringsinstitut) præsentere projektets hovedresultater og fund. Rødovre Kommune vil fortælle om konkrete erfaringer og arbejdsmetoder med at styrke den pædagogfaglige ledelse. Søren Voxted deler sine nyeste forskningspointer og perspektiver på pædagogfaglig ledelse, som kan inspirere til videre udvikling og praksis.

    Målgruppe

    Webinaret giver mulighed for, at ledere, pædagoger, konsulenter, dagtilbudschefer og andre interesserede i dagtilbudsområdet 

    Kontakt

    Specialkonsulent

    Aleksandra Raaschou Beck

    Børn, Unge & Folkeskole

    Telefon: +45 3370 3469

    E-mail: arbe@kl.dk