Gå til hovedindhold
Nyhed
Folkeskole
Børn og unge

En skole der kan mere – Tilmelding er nu åben til KL’s Folkeskolekonference den 25. september 2024

Nu er der åbent for tilmelding til KL’s Folkeskolekonference 2024, som sætter fokus på den nye folkeskoleaftale, fagfornyelse og skoleudvikling.

30. maj 2024

Indhold

    KL’s Folkeskolekonference 2024

    Nu er der åbent for tilmelding til KL’s Folkeskolekonference 2024, som sætter fokus på den nye folkeskoleaftale, fagfornyelse og skoleudvikling.

    I foråret 2024 blev der indgået en aftale om folkeskolens kvalitetsprogram med overskriften ”Frihed og Fordybelse”. Aftalen rummer i alt 33 initiativer og har lagt fundamentet for en ny retning for folkeskolen, der skal kunne mere for flere. Sammen om Skolen står centralt i aftalen i forhold til at arbejde videre med elementerne og sikre en god realisering af aftalen.

    Folkeskolekonferencen er et forum, hvor skoleledere og forvaltninger kan mødes for at diskutere og hente inspiration til realiseringen af den nye politiske aftale. Konferencen vil fokusere på flere nøgleelementer i aftalen, herunder fagfornyelsen og juniormesterlære. Derudover vil parterne i Sammen om Skolen og børne- og undervisningsministeren tale om retnin-gen for folkeskolen.

    Vi glæder os til at se jer.

    Målgruppe

    Folkeskolekonferencen er henvendt til skoleledere, forvaltningschefer, forvaltningsmedarbejdere, områdeledere, skoleledere og andre interessenter på skoleområdet. 

    Tilmelding og information

    Læs mere om program, tilmelding og stande

    Kontakt

    Konsulent

    Kasper Nordborg Kiær

    Børn, Unge & Folkeskole

    Telefon: +45 3370 3366

    E-mail: kank@kl.dk

    Student

    Elvira Delfs Gutierrez Munoz

    Børn, Unge & Folkeskole

    Telefon: +45 3370 3218

    E-mail: edgm@kl.dk