Gå til hovedindhold
Nyhed
Børn og unge
Arrangement

Brønshøj skole på folkeskolekonferencen

KL’s Folkeskolekonference nærmer sig, og her kan man bl.a. høre om Brønshøj Skole, der skaber opsigt med deres skoleudvikling.

27. aug. 2024

Indhold

    KL’s Folkeskolekonference nærmer sig, og her kan man bl.a. høre om Brønshøj Skole, der skaber opsigt med deres skoleudvikling.

    Brønshøj Skole har gennemført store ændringer i strukturen for, hvordan de driver skole. Skolen har for eksempel afskaffet vejlederfunktioner for at frigive tid til flere voksne i undervisningen. Derudover arbejder de med at lave tværfaglig undervisning.

    Resultaterne viser positive tegn: Sygefraværet er faldet, konfliktniveauet blandt eleverne er reduceret, og lærernes trivsel er steget. De nye tiltag har givet Brønshøj Skole en positiv udvikling, hvor lærerne har fået mere tid til fordybelse og tættere relationer til eleverne.

    På KL's Folkeskolekonference den 25. september kan du høre mere om Brønshøj Skoles forandringer. Marianne Dietz, viceskoleleder, og Morten Guldager Kargaard, lærer på Brønshøj Skole, vil dele erfaringer og fortælle om, hvordan en åben og inddragende proces har været vejen til succes.

    Læs dagens fulde program og tilmeld dig dagen på KL's tilmeldingsside

    Kontakt

    Konsulent

    Kasper Nordborg Kiær

    Børn, Unge & Folkeskole

    Telefon: +45 3370 3366

    E-mail: kank@kl.dk