Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

16.12.11 13:06

Relancering af Kommunernes Klimanetværk 2012

Nu skyder KL femte sæson af Kommunernes Klimanetværk igang. I 2011 var 43 kommuner medlem af netværket, men vi har plads til endnu flere medlemmer i 2012. Netværket støtter op om klimaarbejdet med inspirerende oplæg og struktureret erfaringsudveksling mellem kommunale kollegaer med fælles interesser.

Netværket henvender sig til kommunale medarbejdere, som arbejder med klima, herunder klimatilpasning, energibesparelser og energiforsyning.

Se også

Kommunernes Klimanetværk er et netværk for kommunale medarbejdere, der ser muligheder i en lokal klimaindsats. Klimanetværket henvender sig både til jer, som er kommet langt i klimaarbejdet – og til jer, som er i opstarten. Vi favner både de områder, hvor der er behov for at samarbejde på tværs i kommunen – og dykker ned i enkelte faglige emner.

Temaer i 2012

Temaerne vil tage afsæt i det nye regeringsgrundlag, som bliver præsenteret som det grønneste nogensinde. Et krav om kommunale klimatilpasningsplaner, omstilling til VE i 2035 og et stort fokus på energirenoveringer. Der bliver nok at tage fat på for klimanetværket i 2012.

Medlemskab og tilmelding til første møde

Allerede nu er det muligt at melde jer  ind i netværket i 2012 samt at tilmelde sig som deltager til første møde d. 2. februar i Middelfart. Dette møde afholdes sammen med Kommunernes Vandsektornetværk og fokuserer især på sammenhængen mellem kliamtilpasning og øgede vandmængder; herunder hvem der har ansvaret og hvordan det finansieres.

Du kan læse mere om medlemskab og tilmelding til møderne på vores hjemmeside www.kl.dk/klimanetvaerk.

Og på siden www.kl.dk/netvaerk  samt i brochuren til højre kan du orientere dig om de otte andre kommune-netværk KL tilbyder på Teknik- og Miljøområdet.

Vi ses til gode netværksdiskussioner i 2012!

Yderligere materiale

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes