Indhold

Om hjemmesiden

Med KL.dk ønsker KL at understøtte landets 98 kommuner i deres daglige virke. Portalen favner alt fra faktuelle oplysninger, pressemeddelelser, høringssvar, inspiration, analyser til relevante værktøjer og netværk.

Kommunal videndeling

Alle KL's fagkontorer bidrager aktivt til vidensportalen. Men KL.dk er også stedet, hvor kommuner kan dele viden. Fx i form af kommunale eksempler, hvor kommunerne lærer af - og finder inspiration til problemløsning - i hinandens prasis og erfaringer. Derudover driver KL en række grupper, som ligger i Dialogportalen se dialog.kl.dk.

Brugervenlighed og -undersøgelser

Ved hjælp af statistik samt kvantitative og kvalitative brugerundersøgelser tilstræber vi en høj grad af brugervenlighed på KL.dk. Dette gælder både sitets informationsarkitektur men også funktionaliteter, navigation og design.

Feedback?

Vi er altid interesserede i feedback - både i form af konstruktiv ris og ros. Feedback, som angår portalens form og funktion, kan stiles til netredaktionen@kl.dk. Input til indhold  kan stiles til kontaktpersonen for den enkelte side.