Indhold

Presse og nyheder

Pressekontakt

Telefon 3370 3333. Telefonen viderestilles uden for kontortid. Bemærk, at du ikke kan sende beskeder til telefonnummeret.

Pressemeddelelser

 • KL har nu afsendt lockoutvarsler 12.03.18

  KL har nu afsendt lockoutvarsler

  KL har i dag sendt lockoutvarsler til de faglige organisationer. De dækker i alt cirka 250.000 kommunalt ansatte, som kan blive lockoutet fra 10. april, hvis det ikke lykkes at lande et forlig inden da. KL har friholdt næsten alle ansatte på ældre-, social-, sundheds- og handicapområdet fra konflikten for at skåne de svageste borgere.

 • Ny formand og næstformand i KL 08.03.18

  Ny formand og næstformand i KL

  På et møde torsdag eftermiddag har KL’s bestyrelse konstitueret sig. Det betyder, at det nu er på plads, hvem der skal være formand og næstformand for KL. Medlemmerne af KL’s formandskab, formænd og næstformænd for KL's s 8 udvalg og hvem, der skal sidde i KL’s repræsentantskab, er også afklaret.

 • Her er KL's nye bestyrelse 08.03.18

  Her er KL's nye bestyrelse

  KL's bestyrelsesmedlemmer for valgperioden 2018-2022 er på plads. De 17 medlemmer er netop blevet valgt på KL’s Kommunalpolitiske Topmøde.

Debatindlæg

Nyheder

 • 19.03.18

  Unge fylder mere og mere i stofmisbrugsbehandlingen

  Ny Momentum-analyse viser, at unge stofmisbrugeres andel af personer i behandling næsten er fordoblet på 10 år, og nu udgør knap halvdelen af hele gruppen. Bedre opsporing og flere sårbare unge har skabt udviklingen, og fordi det især er hashmisbrug, der fylder, er der brug for en helhedsorienteret indsats med vægt på at få unge tilbage på sporet frem for den klassiske medicinske tilgang.

 • Ingen klar sammenhæng mellem møllestøj og sygdom 14.03.18

  Ingen klar sammenhæng mellem møllestøj og sygdom

  Den første delundersøgelse af helbredseffekter af vindmøllestøj er netop offentliggjort. Undersøgelsen viser ikke nogen klar sammenhæng mellem vindmøllestøj og sygdom.

 • Regeringens sanktionsudspil er den rigtige medicin 14.03.18

  Regeringens sanktionsudspil er den rigtige medicin

  Der er behov for nye og forenklede sanktionsregler på beskæftigelsesområdet.