Indhold

Hvad er god offentlig ledelse?

Regeringen nedsatte den 15. marts 2017 en ledelseskommission, der skal arbejde for at sikre offentlig ledelse af højeste kvalitet. KL bidrager aktivt til kommissionens arbejde – og som leder eller medarbejder i en kommune kan du gøre det samme.

På Ledelseskommissionens hjemmeside www.ledelseskom.dk kan du læse om kommissionens arbejde og dens medlemmer.

Hvis du mener, at du har nogle erfaringer fra dit arbejdsliv, der er relevante for kommissionens arbejde, kan du bidrage med dem på hjemmesiden under fanen "del dine erfaringer".

Alternativt kan du deltage i debatten om offentlig ledelse på facebook og twitter. Det er meget nyttigt for kommissionens arbejde at få input fra så mange forskellige ledere og medarbejdere som muligt. 

Svar på Ledelseskommissionens prisopgaver

Ledelseskommissionen har udskrevet to prisopgaver om ledelse. Den ene henvender sig til unge på ungdomsuddannelserne, mens den anden henvender sig til yngre ledere under 35 år samt studerende.

Se beskrivelsen nedenfor.

Mød Ledelseskommissionen på Ledertræf 2017

Du kan møde Ledelseskommissionen på Ledertræf 2017, hvor formanden, Allan Søgaard Larsen, er keynote speaker, og resten af kommissionens medlemmer faciliterer workshops, hvor du kan give dit indspark til kommissionens arbejde.

Læs mere og tilmeld dig her.

Prisopgaver

Annonce
Annonce

Annonce