Indhold

Kodeks for god ledelse

Nyheder

 • 10.04.18

  Ny publikation og film om skoleledelse under forandring

  KL og Skolelederforeningen har sammen undersøgt skoleledelse efter reformen. Interessen har været at komme nærmere, hvordan ledere på skoleområdet, særligt mellemledere, kan lykkes med den ændrede lederrolle. Undersøgelsens fund formidles i en publikation og tre korte film.

 • 03.04.18

  Du kan stadig tilmelde dig de fem regionale netværksmøder om skoleledelse under forandring

  Oplev inspirerende skoler, praksiseksempler på ledelsesorganisering og tiltag samt forskellige faglige oplæg om faglig ledelse i folkeskoler, når KL og Skolelederforeningen inviterer forvaltningschefer, skoleledere og andre interesseret til fem regionale netværksmøder om skoleledelse under forandring.

 • 16.03.18

  5 regionale netværksmøder om skoleledelse under forandring

  KL og Skolelederforeningen inviterer forvaltningschefer, skoleledere og andre interesseret til fem regionale netværksmøder om skoleledelse under forandring. Netværksmøderne byder på en række praksiseksempler på ledelsesorganisering og tiltag samt forskellige faglige oplæg om faglig ledelse i folkeskolen.

 • 12.03.18
  Temadage

  Toplederens strategiske kommunikationsdilemmaer anno 2018

  Forventninger om kort reaktionstid, intranettets forfald og balancen mellem det formelle og uformelle. Det er nogle af de dilemmaer, kommunaldirektør Christian Roslev mener, topledere bør forholde sig til.

 • 09.03.18

  Sådan får topledelsen succes med strategien

  Den strategi, som topledelsen har udviklet og implementeret, fører sjældent til de ændringer, der ellers var hensigten. Det skyldes ikke nødvendigvis, at strategien er dårlig, eller topledelsen ikke er dygtig nok. Det kan i stedet skyldes, at oversættelsen ikke fungerer. Derfor har Væksthus for Ledelse sammen med forsker Søren Obed Madsen afprøvet og udviklet metoder til at oversætte strategier til praksis.

Annonce

Annonce
Annonce

Annonce