Indhold

Artikler

 • 22.02.18

  Har I den rigtige normering på teknik- og miljøområdet?

  En sammenligning af normering til myndighedsarbejde på teknik- og miljøområdet er typisk udfordret af stor forskel mellem kommunernes rammevilkår og områdets kompleksitet. Nyudviklede modeller gør imidlertid sammenligninger langt stærkere end tidligere. Tekst af Jens Peter Christensen, specialkonsulent i KL’s Konsulentvirksomhed (KLK) og Søren Sønderby, chefkonsulent i KL’s Konsulentvirksomhed (KLK).

 • 13.02.18

  Skal du med til Økonomikonsulentens Årsmøde 2018?

  Den 24. og 25. april 2018 samler COK og KLK økonomikonsulenter fra hele landet til årsmøde, hvor vi er klar med aktuelle oplæg og workshops, så du kan hente inspiration til at styrke økonomistyringen i din egen kommune.

 • 08.02.18

  God økonomistyring højner den faglige kvalitet og omvendt

  VIVE har analyseret økonomistyringen på det specialiserede børneområde, og analysen viser, at høj faglig kvalitet og god økonomistyring ikke behøver stå i modsætning til hinanden. Tværtimod. Tekst af Marianne Schøler Kollin, seniorprojektleder, VIVE og Bo Panduro, projektchef, VIVE.

 • 07.02.18

  Professionsbachelorers faglige mobilitet

  Formålet med dette analysenotat er at belyse bachelorernes tilknytning til arbejdsmarkedet og til kerneområderne for deres profession. Vi vil også komme ind på aldersfordelingen ved afslutningen af uddannelsen og omfanget og retningen af eventuel efterfølgende uddannelse.

 • 07.02.18

  Faglærtes mobilitet

  Formålet med dette analysenotat er at undersøge den faglige fleksibilitet blandt faglærte, og hvordan de faglærte efterfølgende vælger at udnytte deres kompetencer.

 • 07.02.18

  Seniorer på arbejdsmarkedet

  Formålet med analysenotatet er at undersøge hvilke grupper af seniorer, som især har bidraget til forøgelsen af tilbagetrækningsalderen.

Annonce

Annonce
Annonce

Annonce