Indhold

Kommunernes It-Arkitekturråd

Kommunernes It-Arkitekturråd er forankringspunktet for kommunernes fælles it-arkitekturstyring, særligt med vægt på de retningsgivende dele af den fælleskommunale rammearkitektur.

Rådet er et strategisk forum, som består af 7 kommunale chefer samt repræsentanter fra KL og KOMBIT. Rådet mødes fast 4 gange om året. Der er stor åbenhed om rådets arbejde, og dagsordener og referater m.v. fra rådets møder er tilgængelige her på kl.dk.

Kommissorium for Kommunernes It-Arkitekturråd (pr. 5. april 2016).

Nyheder om Kommunernes It-Arkitekturråd

 • Først til mølle til ledige pladser på Kommunernes it-arkitekturuddannelse

  35 kommunale it- og digitaliseringseksperter har allerede tilmeldt sig Kommunernes It-arkitekturuddannelse i foråret 2018. Den 12. marts 2018 bliver første uddannelsesdag. Skal du også med? Så tilmeld dig nu, mens der stadig er ledige pladser.

 • Ekstra temadag i 2018: Agil digitalisering af arbejdsgange

  Rigtig mange vil vide mere om digitalisering af arbejdsgange, og på KL's temadag den 22. januar 2018 er der få pladser tilbage. For at imødekomme efterspørgslen gentager KL temadagen om "Agil digitalisering af arbejdsgange" den 5. april 2018 – igen med en af Danmarks førende eksperter, lektor Thomas Hildebrandt fra ITU.

 • Kommunernes it-projektlederuddannelse - 3 trin til succes

  Kom på sikker grund, når du skal projektlede kommunale it-projekter. På Kommunernes it-projektlederuddannelse tager du de 3 trin op, som gør dig til en bedre projektleder.

 • Tværkommunalt samarbejde fremmer rammearkitekturen

  De første konkrete resultater af arbejdet med støtte fra KL's Rammearkitekturpulje 2017 viser sig nu. Opfordringer til at udvikle sammen og sikre en god relation til leverandøren er væsentlige erfaringer fra projektet bag Kravmotoren – nu OS2Kravmotor. Den 1. december 2017 er ansøgningsfrist for puljemidler i 2018.

Annonce
Annonce

Annonce