Indhold

Kommunernes It-Arkitekturråd

Kommunernes It-Arkitekturråd er forankringspunktet for kommunernes fælles it-arkitekturstyring, særligt med vægt på de retningsgivende dele af den fælleskommunale rammearkitektur.

Rådet er et strategisk forum, som består af 7 kommunale chefer samt repræsentanter fra KL og KOMBIT. Rådet mødes fast 4 gange om året. Der er stor åbenhed om rådets arbejde, og dagsordener og referater m.v. fra rådets møder er tilgængelige her på kl.dk.

Kommissorium for Kommunernes It-Arkitekturråd (pr. 5. april 2016).

Nyheder om Kommunernes It-Arkitekturråd

 • OS2: Rammearkitektur taler ind i kerneopgaven

  Fælles retning, mål, principper og byggeblokke hjælper borgerne, understøtter den tekniske udvikling og styrker kerneopgaven. Rammearkitekturen er intet mindre end genial, skriver medlem af OS2.

 • Struktur og rammer i fokus i Kommunernes It-Arkitekturråd

  Mødet bød bl.a. på en introduktion til den kommende nye rammeaftale 02.19 fra SKI, projektet 'Adgang til egne data' præsenterede en prototype, og rådet fik status fra et projekt, der har til formål skabe en mere struktureret dokumentationspraksis på socialområdet.

 • Kvalitetsmåling af den fælleskommunale rammearkitektur

  Kommunernes Arkitekturråd fik den 28. februar 2018 fremlagt resultaterne af den første effektmåling af den fælleskommunale rammearkitektur. Målingen viser, at kommunerne anser rammearkitekturen for at være vigtig for deres digitale transformation i årene fremover.

 • Få svar på dine spørgsmål om blanketter og databeskyttelse

  Hvordan lever kommunernes blanketter op til de nye krav, nu da EU's forordning om persondatabeskyttelse træder i kraft den 25. maj 2018? Få svar på ofte stillede spørgsmål her.

Annonce
Annonce

Annonce