Indhold

Kommunalpolitisk Topmøde 2018

Kommunalpolitisk Topmøde 2018 blev afholdt den 8.-9. marts 2018 i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Kommunalpolitisk Topmøde 2018 blev afholdt den 8. til 9. marts 2018 i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Topmødet dannede ramme for drøftelser af aktuelle kommunalpolitiske temaer og afholdelse af KL’s delegeretmøde. De politiske partier har på gruppemøderne på Kommunalpolitisk Topmøde valgt medlemmer til KL’s bestyrelse i valgperioden 2018-2022. Du kan se den nye bestyrelse her.

Her på siden kan du orientere dig i programmet for topmødet og se deltagerlisten for kommunerne. Formandens tale og materiale fra Kommunalpolitisk Topmøde findes til højre på siden.

Nyheder

 • Topmødedebat: For mange aktører i erhvervsfremmesystemet 09.03.18 14:15

  Topmødedebat: For mange aktører i erhvervsfremmesystemet

  Hvem skal sammen med staten stå i spidsen for fremtidens erhvervsfremme? Kommunerne eller regionerne? Det spørgsmål var omdrejningspunktet i en temadebat på KL's topmøde.

 • Konstante og hurtige forandringer stiller krav til kommunalpolitikere 09.03.18 11:55

  Konstante og hurtige forandringer stiller krav til kommunalpolitikere

  Den internationale ledelsesekspert, Rob Kaiser, gav på KL's topmøde kommunalpolitikerne gode råd til, hvordan de skal agere i en verden med hastigt stigende forandringer og kompleksitet.

 • Ny formand og næstformand i KL 08.03.18 16:50

  Ny formand og næstformand i KL

  På et møde torsdag eftermiddag har KL’s bestyrelse konstitueret sig. Det betyder, at det nu er på plads, hvem der skal være formand og næstformand for KL. Medlemmerne af KL’s formandskab, formænd og næstformænd for KL's s 8 udvalg og hvem, der skal sidde i KL’s repræsentantskab, er også afklaret.