Indhold

Folkeskolen

Folkeskolen udvikler sig, og der er behov for nytænkning. Du kan her læse mere om folkeskolen og se information om folkeskolereformen.

Nyheder

 • 14.11.17

  Folkeskolen er præget af stor stabilitet

  Der er stadig høj trivsel blandt landets folkeskolelever, og de er interesseret i det, der sker i undervisningen. Også forældrenes opbakning til skolen er fortsat høj. Til gengæld er der i 2017 sket et mindre fald i lærernes fokus på fagligheden. Det viser ny følgeforskning for folkeskolereformen, som er offentliggjort i dag.

 • 09.11.17

  Lise Tingleff Nielsen: Derfor er det svært at få viden ud i praksis

  Det er en udfordring at få viden i spil i den pædagogiske praksis. Det kræver oversættelse og omsættelse og et skarpt øje på formålet – bedre læring og udvikling for børn og unge. Det siger Lise Tingleff Nielsen, som er chef for grundskoleområdet i Danmarks Evalueringsinstitut (EVA). Hun vil på KL's vidensworkshop den 15. december 2017 sætte fokus på, hvordan viden og den pædagogiske praksis spiller sammen.

 • 06.11.17

  Få inspiration til at udvikle skoledagen

  Målet om en mere motiverende og varieret skoledag giver anledning til at gentænke planlægning og organisering af skoledagen. Få inspiration til opgaven på en inspirationsdag den 28. februar 2018

 • 31.10.17

  Bruger du viden godt nok i din kommune, på skolen og i dagtilbuddet?

  Hver måned udgives nye undersøgelser og rapporter om, hvordan vores skoler og dagtilbud kan blive endnu bedre. KL inviterer derfor til workshop om brugen af viden i din kommune.

 • 26.10.17

  Tilmeldingen til KL's Børn & Unge Topmøde 2018 er åben

  Det er nu muligt at tilmelde sig dette års Børn & Unge Topmøde "Dannelse, uddannelse og inddragelse af fremtidens borgere". Topmødet afholdes den 1.-2. februar 2018 i Aalborg Kongres & Kultur Center.

 • 25.10.17

  Ny kampagne skal ruste unge til det digitale Danmark

  Nye tal viser, at hver fjerde ung i alderen 15-17 år ikke logger på Digital Post, når de har fået breve. Ny kampagne skal uddanne de unge digitalt. Kampagnen lanceres 25. oktober 2017.

 • 19.10.17

  Kom til konference: Styrket samarbejdet med nyankomne forældre

  Medarbejdere og ledere i skoler, dagtilbud og dagplejer kan på en konference den 11. december få inspiration til et godt samarbejde med forældre til nyankomne børn.

Arrangementer

Annonce
Annonce

Annonce