Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

Ledelse og personale

På denne side kan du læse om ledelse og personale, samt om KL's uddannelsespolitik.

Ledelsespolitik

Klik på banneret for at læse KL's politik for kommunal ledelse

Uddannelsespolitik

Klik på banneret for at læse KL's uddannelsespolitiske udspil "Udvikling gennem bedre uddannelser"

Uddannelsespolitisk udspil

Nyheder

 • Øg produktiviteten med tydelig ledelse

  Øg produktiviteten med tydelig ledelse

  På KL’s Ledertræf 2014 kan du bl.a. høre direktør i KORA Jan Rose Skaksen fortælle om, hvordan tydelig ledelse, effektfokus og medarbejderinddragelse kan øge produktiviteten i den offentlige sektor.

 • 30.06.14

  Ny velfærd kræver ny ledelse

  På KL’s Ledertræf 2014 kan du bl.a. høre direktør i Mandag Morgens velfærdsafdeling Morten Hyllegaard fortælle om, hvilke krav der stilles til de kommunale ledere.

 • 20.06.14

  ”Der skal være en effekt for borgerne”

  På KL’s Ledertræf 2014 kan du blandt andet høre om Odense Kommune, der arbejder med effektstyring. Det betyder bl.a., at man i budgetprocessen har flyttet fokus fra demografiske automatikmodeller til styring efter effekter for borgerne.

 • 02.06.14

  KL's Ledertræf 2014: Få mere ud af det, du har

  Vejen til at få mere ud af det, du har, går gennem fokus på kerneopgaven og gennem blik for alle de ressourcer, som kan bringes i spil omkring opgaveløsningen. Det er budskabet på KL’s Ledertræf 2014. Tilmeldingen er nu åben.

 • 28.05.14
  Pressemeddelelse

  Sammenbrud i forhandlingerne mellem RLTN og Danske Fysioterapeuter

  Efter en uges tænkepause i forhandlingerne mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn (RLTN) og Danske Fysioterapeuter om fornyelse af overenskomsten for almen fysioterapi, vederlagsfri fysioterapi og ridefysioterapi er der i dag konstateret sammenbrud.

 • 26.05.14

  Brobyggerne skaber fremtidens velfærd

  Hvis regioner, kommuner og statslige institutioner skal lykkes med at skabe mere for mindre og styrke kvaliteten i kerneopgaven, kræver det ledere, der kan bygge holdbare broer over nogle af mellemrummene i den offentlige opgaveløsning. Det viser erfaringerne fra ti projekter under Videncenter for Velfærdsledelse.

Annonce

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes