Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

Ledelse og personale

På denne side kan du læse om ledelse og personale, samt om KL's uddannelsespolitik.

Ledelsespolitik

Klik på banneret for at læse KL's politik for kommunal ledelse

Uddannelsespolitik

Klik på banneret for at læse KL's uddannelsespolitiske udspil "Udvikling gennem bedre uddannelser"

Uddannelsespolitisk udspil

Nyheder

 • Lederskab kan læres

  Lederskab kan læres

  New Yorks legendariske eksborgmester Rudy Giuliani talte til borgmestre, embedsmænd og erhvervsfolk om lederskab, der kan forandre millionbyer og håndtere kæmpekriser som 9/11.

 • 27.11.14
  Pressemeddelelse

  Gå på kompromis – for patienternes skyld

  Det har omkostninger for både borgernes helbred og økonomien, når sygehuse og kommuner ikke samarbejder. En ny undersøgelse identificerer, hvad der forhindrer de to sektorer i at samarbejde, og kommer med anbefalinger til, hvordan lederne kan bane vejen til et bedre samarbejde.

 • 26.11.14
  Pressemeddelelse

  Albertslund Kommune vinder KL’s Innovationspris 2014

  KL’s Innovationspris 2014 går til Albertslund Kommune og projektet Living Lab for udendørs belysning. Projektet vinder finalen i et særdeles tæt opløb foran Silkeborg og Frederiksberg kommuner.

 • 20.11.14

  Tre kommuner kæmper om KL’s Innovationspris 2014

  Det bliver enten Albertslund, Silkeborg eller Frederiksberg Kommune, der løber med KL’s Innovationspris 2014, når vinderen kåres på I-DAG 2014 - KLK’s Innovationsdag - d. 26. november.

 • 19.11.14
  Konference/messe

  Du kan stadig nå at tilmelde dig konferencedagen Klar til det digitale kompetenceløft - hvordan?

  Få svar på, hvordan morgendagens administrative medarbejderprofil ser ud, hvordan kommunerne kan 'tone' kontoruddannelsen, så eleverne bliver knivskarpe til digital service, hvordan kommunerne kan samarbejde med uddannelsesinstitutionerne om indholdet i grunduddannelserne (kontor-, administrationsbachelor- og socialrådgiveruddannelserne) og hvordan man tilrettelægger en effektiv strategisk kompetenceudvikling - bl.a. i lyset af beskæftigelsesreformens nye digitale værktøjer.

 • 17.11.14

  Reallønsfremgang til ansatte i kommunerne

  I kommunerne steg lønnen i tredje kvartal med 1,1 pct., hvilket var en smule mindre end i andet kvartal. Men da inflationen samtidig er opgjort til blot 0,5 pct., er der tale om en klar reallønsfremgang for ansatte i kommunerne.

Annonce

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes