Indhold

Møder og netværk

Dialogforum for it-leverandører og konsulenthuse

Der stilles skarpt på nye teknologier og nye muligheder i kommunerne når KL og KOMBIT mødes med it-leverandører og konsulenthuse den 17. november 2017.

På efterårets temamøde i KLs strategiske Dialogforum er der fokus på ny teknologi og nye muligheder i kommunerne. Kom og mød KL’s nye udviklingsdirektør og hør, hvordan megatrends som big data, kunstig intelligens og nye organisationsformer påvirker de kommunale kerneopgaver. Hør også branchens perspektiv på, hvordan ny teknologi kan bevæge både marked og kommuner til at tænke på en anden måde, når der skal designes it-løsninger. Herudover vil der være plenumdrøftelser og mulighed for tæt dialog med deltagere fra KL og KOMBIT.

Det detaljerede program vil blive offentliggjort i nærmeste fremtid på www.kl.dk/dialogforum. Programmet vil desuden blive fremsendt til alle på Dialogforums mailing-liste, som er åben for alle interesserede. Hvis du er i tvivl om du står på mailing-listen, er du velkommen til at skrive til dialogforum@kl.dk

Mødet starter med registrering og morgenbrød kl. 8.30 – 9.00 og slutter af med frokost kl. 12.30 – 13.30.

Du kan bl.a. møde:

  • Laila Kildesgaard, direktør i KL

  • Arne Eggert, udviklingsdirektør i KL

  • Henrik Brix, formand for Kommunernes It-Arkitekturråd

  • Ulrik Skaarup Larsen, konsulent vedr. leverandørstyring i KOMBIT

Målgruppe

It-leverandører og konsulenthuse

Hvornår

17.11.17

Sted

KL-Huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S


Der er i et vist omfang mulighed for parkering i kælderen (gratis) eller på vejen (mod betaling). Yderligere parkering findes f.eks. ved Hotel Radisson (mod betaling), ca. 5 minutters gang fra KL. Gå-afstand fra Metrostationen Islands Brygge (10 min. fra KL-Huset). Bus 5A, 33 og 250S har stoppested uden for KL-huset.

Pris

850 kr. ex. moms

Tilmeldingsfrist

13.11.17

Betalingsform

Fakturering

Antal deltagere

70

Yderligere information

Tilmelding er økonomisk bindende efter tilmeldingsfristens udløb. KL sender faktura efter temamødet er afholdt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: dialogforum@kl.dk eller Joachim Eriksson, informationsarkitekt, Kontor for Arbejdsgange og It-arkitektur, KL, JOE@kl.dk tlf. 3370 3578

Er du forhindret i at komme

Skulle du blive forhindret i at deltage, bedes du skrive til dialogforum@kl.dk. Du er også velkommen til, efter aftale, at sende en kollega i dit sted.

Find arrangement efter dato

Bilag