Gå til hovedindhold
Nyhed
Ældre
Sundhed

Sidste chance for tilmelding til KL’s Social- og Sundhedspolitiske Forum 2024

Ønsker du at være med til KL’s Social- og Sundhedspolitiske Forum den 16.-17. maj i Aalborg, så skal du tilmelde dig inden tilmeldingsfristen den 6. maj kl. 12.

03. maj 2024

Indhold

    Tilmeldingen til Forum lukker kl. 12. den 6. maj 

    På KL’s Social og Sundhedspolitiske Forum danner temaet Reformernes år – svarene findes i det nære rammen for spændende oplæg i plenum, politiske forsamlingshuse og blandt andet live-optagelsen af Altingets podcast #DKPOL. Hvis du vil med, kan du tilmelde dig inden tilmeldingsfristen kl. 12 den 6. maj på linket herunder.

    Social- og Sundhedspolitisk Forum | Tilmelding (kl.dk)

    TryghedsFondens fotoudstilling Det handler OGSÅ om dig

    Deltager du i KL’s Social og Sundhedspolitiske Forum den 16.-17. maj på Aalborg Kongres & Kultur Center kommer du blandt andet til at opleve TryghedsFondens fotoudstilling Det handler OGSÅ om dig. Fotoudstillingen består af 18 fotos, der viser forskellige former for fællesskaber, som er med til at øge trivslen blandt børn, voksne og ældre mennesker. 

    Beboere på plejehjem holder farverig faldskærm, mens børn leger under den. Fotograf: Claus Bech

    TrygFondens udstilling viser nogle af de gode fællesskaber, der er sat i gang i hele landet, og inviterer samtidig til refleksion over, hvad vi hver især kan gøre for andre. Den er en hyldest til de mange, der hver dag året rundt skaber og vedligeholder fællesskaber, får folk med og åbner fællesskaberne for dem, der kan have svært ved at komme med. 

    Fødselsdagspatruljen. Fotograf: Claus Bech

    Ønsker du at tilmelde dig Forum efter tilmeldingsfristen er overskredet, kan du kontakte forum@komponent.dk.